Maltepe Kapalı Escort Hatice
Tesettürlü bir kadınım; ilanı bu tarifle arayan beyler için yazıyorum.
Maltepe’de görüşüyorum ve yirmili yaşlarımın sonundayım. İsmim Hatice.
Bunu baştan söylememin sebebi net: aradığı tarifi bilen kişiyle konuşmak ikimiz için de kolay oluyor, farklı bir tarif arayanlar için doğru adres değilim ve bunu söylemekten çekinmiyorum. Kapalı olmam görüşme dışında da geçerli olan bir tercih; kimliğimin parçası. Bu konuda soru soranlar oluyor, anlatmaktan rahatsız değilim.
Mahremiyete verdiğim önem yüksek. Dışarıda tanınmak istemem ve buluşmaya gelirken dikkat çekmemeyi tercih ederim; aynı hassasiyeti karşımdan da beklerim; fotoğraflarım bana ait ve güncel.
Bu düzeni yıllardır sürdürüyorum çünkü böylesi daha rahat çünkü düzenim buna göre kurulu ve bunu herkese aynı şekilde uyguluyorum.
Yaşımı da olduğu gibi yazıyorum; yaşımdan memnunum. Yaşımı küçük yazıp kapıda şaşırtmak istemiyorum; öyle bir başlangıç ikimizi de bozuyor. Görüşme koşullarını telefonda konuşuyoruz.
Süre, yer ve karşılıklı sınırlar orada netleşir; buluşma anında pazarlık yapılmasını sevmiyorum; maltepe hayli geniş bir bölge ve nerede olduğunuz ulaşım süresini doğrudan etkiliyor. Sahil bandı Marmaray hattına yakın, iç kesimdeki Bağlarbaşı ve Gülsuyu ise E5 tarafında kalıyor.
Cevizli Kartal sınırında, Küçükyalı ise Bostancı tarafında.
İlçenin iki ucu arasındaki mesafe akşam saatlerinde belirgin biçimde açılıyor. Akşamüstü E5 ve sahil yolu birlikte yoğunlaşıyor. Hangi yönden geleceğinizi söylerseniz o saatte hangisinin rahat olduğunu tarif ederim.
Kadıköy ve Kartal taraflarından gelenler çok oluyor; ikisi de toplu taşımayla kolay ulaşılan noktalar. Uygunluk saatlerim gün içinde değişiyor; bu yüzden randevuyu önceden almak iyi olur. Aynı gün içinde aramak en doğru seçenek; ileri tarihli sözlerin büyük bölümü tutmuyor. Her aramaya cevap veremeyebiliyorum; ısrarla aramak yerine biraz beklemeniz yeterli.
Ulaşamazsanız kısa süre içinde yeniden arayabilirsiniz Bu işte en çok önemsediğim şey temizlik ve bu iki taraflı bir konu.
Bunun üzerine ısrar edilmesini istemiyorum. Ödemeyi buluşmada, elden alıyorum ve rakam telefonda konuşulan rakamdır.
Randevu öncesinde kapora, IBAN ya da kart numarası isteyen hiçbir talebe uymayın.
Tesettürlü profil arayanların sık sorduğu bir konu var: görüşme sırasındaki tarz.
Genelleme yapmak doğru değil. Sebebi şu: Kapalı olmak tek başına bir tarz tarif etmiyor ve her ilan sahibi ayrı bir insan; bu yüzden ilandaki başlıklara değil, telefonda kurulan iletişime bakmak daha doğru, net konuşan, koşulları baştan söyleyen kişilerle görüşmeler genelde sorunsuz geçiyor. Mahremiyet konusunda beklentim yüksek olduğu için buluşma yerini de birlikte belirlemeyi tercih ediyorum.
Kalabalık girişli, dikkat çeken noktaları sevmiyorum ve bunu baştan söylüyorum.
Görüşme sırasında karşılıklı saygı en temel beklenti, sınırların önceden konuşulduğu buluşmalarda sorun çıkma ihtimali belirgin biçimde azalıyor; bu ikimizin de rahat etmesini sağlıyor. Sohbetsiz bir buluşmayı sevmiyorum.
Kısa da olsa tanışmadan geçilen görüşmelerin iki taraf için de tatsız kaldığını düşünüyorum ve acele edilmesini istemiyorum; maltepe’de istediğinizi bulamazsanız komşu Kartal, Kadıköy ve Bostancı listelerine de bakabilirsiniz; üçü de ulaşım açısından yakın sayılır.
Ücret bilgisi ilanda yer almaz, telefonda söylenir. Burada yazanlar tanıtım amaçlıdır, taahhüt içermez.
İlgili bölüm: 0553 056 67 13
-
7.250+Aktif İlan
-
20Editör
-
16Hizmet Bölgesi
-
10 YılYayın Hayatı
Editör Ekibimiz
Sitedeki ilanları doğrulayan, içerikleri güncel tutan ve okuyucularımıza güvenilir bilgi sunan editör ekibimizle tanışın.
Sıkça Sorulan Sorular
Site kullanımı, iletişim ve güvenlik hakkında en sık aldığımız sorular.
