Anadolu Yakası’nda görüşüyorum ve metroya 7 dakika mesafedeyim.
Mekân tercihi, randevunun nasıl kurulacağını büyük ölçüde belirliyor. Bir kısmı yalnızca kendi evinde ağırlıyor, bir kısmı otel ve rezidansa geliyor, bazıları ise ikisini birden yazıyor. Mekân netleşmeden diğer ayrıntıların konuşulması pek işe yaramıyor.
Bebekler gibi bir cilde sahibim. Anadolu yakası escort olduğum zaman seve seve her yerimi yalayacağınızdan eminim. Hatta diliniz bacaklarımın arasına girecek, ön – arka demeden benle ilgileneceksiniz ya? Anadolu yakası blowjob escort olduğum zamanlarda aynı şeyi ben de sizlere yaşatacağım. Kuşkunuz olmasın.
Adım Zeynep. Bu yakada 13 yıldır yaşıyorum ve karşı tarafa yılda birkaç kezden fazla geçmedim; yolda saat harcamayı hiç sevmedim. Buradaki düzenim bana yetiyor.
İkiden sonra randevu alıyorum. Gece 22.00’de bitiriyorum.
Prezervatifsiz çalışmam. Ücreti buluşmadan evvel alıyorum ve tutar sabittir. Adres bilgisi randevudan yarım saat önce gider.
Görsellerim üç ay içinde çekildi ve hepsi bana ait. Alkolü eve sokmuyorum ve yaşı tutmayan misafiri kabul etmem.
Kamera açılmasına müsaade etmiyorum ve telefonların sessizde olmasını istiyorum; on üç yıldır aynı düzendeyim. Değiştirmedim.
Bu yakada uzun süre kalmak insana kök salma hissi veriyor ve tanıdık yüzler her taşınma düşüncesini zorlaştırıyor.
On üç yıl aynı yakada yaşadıktan sonra buradaki komşularımı ve esnafı o kadar iyi tanıdım ki başka bir yere taşınmak bana gerçekten kayıp gibi geliyor. Kurallarımı anlatırken tereddüt etmiyorum çünkü hepsinin arkasında yaşanmış bir sebep var.