Anadolu Yakası Uzun Boylu Masöz Escort Partner Gülnur

27 yaşındayım. İnce ve uzun olmak genlerimde olan bir durum. Yani gerçekten de şanslı bir kadınım. Erkeklerini ne kadar sevseler de kadınlar boğazlarına hakim olamadıkları için erkeklerinin sevmedikleri şekilde de olabiliyorlar maalesef ama dedim ya yapı meselesi hem yemek hem de erkekleri severim. Yine de ince ve uzun bir kadınım.

Anadolu yakası uzun boylu escort bayan olmam erkeklerimi o nedenle de çok memnun eder. Tabii ki ben Anadolu yakası escort olduğum zaman fiziki özelliklerimin de ötesinde erkeklerimi memnun edebilirim. Bu durum mesela benim aslında ilgimle ve sabrımla da alakalıdır; korunma ise her görüşmemde vardır. Evet erkeklerimle ben korunarak zaman geçiririm ve buna rağmen erkeklerim benden çok memnunlardır. Ayrıca başka türlü artılar da var benle alakalı erkekleri memnun edecek.

Anadolu Yakası Masöz Bayan Escort

Mesela ben erkeklerini aynı zamanda da Anadolu yakası masöz escort bayan olarak eğlendirebilen bir kadınım ama bunu söylerken maalesef bu işler ile masaj ile uzaktan yakından alakası olmasa da bazı Anadolu yakası escort bayanların da kendilerini masöz gibi tanıttıkları aklıma geliyor. O zaman erkeklerimin tabii ki benim gibi uzman kadınları anlaması, karşılaştıkları zaman inanması zorlaşıyor bittabi. Yine de erkeklerim bana eşsiz güzelliğim için gelsinler, uzun ve doyurucu sekslerimle eğlensinler. Masöz olduğumu da unutsunlar bir süre için! Sonra da masajımın tadına baksınlar.

O zaman çok uzman bir masöz escort Anadolu yakası olduğumu da anlarlar. Ben erkeklerime benim masaj yapan Anadolu yakası escort bayan olmam nedeni ile benle zaman geçirin demiyorum. Eğer anladıysanız! Bazı isteklere kapalıyım; bu bir tercih değil, herkes için geçerli bir kural.

Anadolu Yakası’nda masaj bölümü randevunun başında oluyor ve yaklaşık 20 dakika sürüyor. Bu zaten bana gelmeniz için gerçekten de yeterli bir neden ama aynı zamanda da benle zaman geçirirken masaj hazzını tadacaksınız, kendinizi de buna hazırlayın! Diyorum. Yani erkeklerim bana geldikleri zaman her anlamda kazanacaklar ama en çok aşk ile alakalı kârlı çıkacaklar. Hadi o zaman erkeklerim de benim gibi bir güzel kadın söz konusu iken ne beklemeliler ne de bekletmeliler bence!

Editör: Tunçhan Berkdal

8 yıldır Kurtköy ve çevresindeki escort rehberi içeriklerinin editörlüğünü yapan Tunçhan Berkdal, sitede mobil kullanıcı deneyimi için içerik formatlarını uyarlıyor ve haftalık içerik raporları hazırlıyor ve ekip yönlendirmesi yapıyor. Eski içerikleri arşivlemeden önce SEO açısından gözden geçirir.

Yayın tarihi: · Son güncelleme:



eskort bayan