Ataşehir’de yaşıyorum ve metroya 7 dakikada varılıyor.
Ataşehir Escort
Resim benim, Ataşehir escort bayan ilanlarında başka karşınıza çıktığı zaman başka kadınlardan değilim. Üstelik ajans kaydım yok, bireysel takılıyorum. Bu iki anlama geliyor hem ucuzum hem de her zaman görüşmeler sırasında benim de memnun kalmama neden olacak insanlarla zaman geçiririm. Sekse dair yasaklamalarım neredeyse yok, Ataşehir’de götten veren escort bayan olabilirim; ama oralda da kondom kullandırırım, korunma tek yasağımdır. Ruhen ve bedenen temiz, sağlığa önem veren, kaliteli Ataşehir’de çıtır escort bayanla zaman geçirirken seks dışında da paylaşabilecekleri olan insanlarla uzun süreli bir şeyler yaşamak istiyorum. Bir de Ataşehir bayan escortken de normalde olduğu gibi her zaman benden olgun erkekleri seçerim, habersiz olsun.
İsmim Ayşen. Ataşehir’de 6 yıldır oturuyorum ve taleplerde sınırlarımı baştan konuşuyorum; neyi kabul edip neyi etmediğimi net söylüyorum. Sonradan tartışma olmuyor.
Öğlen birden akşam dokuza müsaitim ve bu saatleri 10 yıl önce belirledim. Sabahları evde kendi işlerimi yapıyorum; ilk randevum 15.00’te.
Korunma bende pazarlık konusu değil ve 10 yıldır bu şartı korudum. Ücreti buluşmadan evvel istiyorum ve tutar bellidir; 10 yıldır rakamı hiç değiştirmedim. Adresi buluşmadan 30 dakika evvel bildiriyorum.
Karelerim 2 ay önce alındı ve hepsi bana ait. İçki getirmenize gerek yok ve on sekiz yaş altını kabul etmem ve bu 2 şart 10 yıldır yerinde.
Kaydedilmeye müsaade etmiyorum ve telefonların sessizde olmasını istiyorum ve bu kuralı 10 yıldır sürdürüyorum. Sınırlarımı 4 başlıkta topladım.
Ataşehir’de geçirdiğim altı yıl içinde sınırlarını bilen ve bildiren birinin bu işte çok daha rahat ettiğini gördüm; belirsizlik bırakmak hem beni hem karşı tarafı yoruyor.
Her ayrıntıyı önceden konuşmamın sebebi çok basit: konuşulmayan bir şey sonradan mutlaka karşınıza çıkıyor ve o noktada telafi etmek çoğu zaman mümkün olmuyor. Bunu deneyerek öğrendim.