Gebze ve Pendik çevresinde yaşıyoruz ve randevularımızı bu hatta veriyoruz. Selam, Gebze Pendik escort bayanlar Melis ve Defne olarak kendimizi tanıtmak istiyoruz sizlere. Resimlerimden de görebileceğiniz üzere oldukça seksi bir bayanım. Zaten henüz 23 yaşındayım ve çok gencim. Görüşmelerim kendi yerimde ya da otel ve rezidansta oluyor, kararı birlikte veriyoruz.
İsterseniz arkadaşımla birlikte isterseniz tek olarak gelebilirim. Tamamen sizin isteklerinize göre hareket edeceğim. Telefonlarınızı bekliyorum. Biz Melis ve Defne; dört yıldır aynı evi paylaşıyoruz ve işlerimizi birlikte yürütüyoruz, birbirimizin sınırlarını bildiğimiz için ikimiz de rahatız ve bu güven olmadan böyle çalışmak mümkün olmazdı. Randevularımızı 15.00 ile 22.00 arasında veriyoruz.
İkimiz birlikteyiz.
Ayrı randevu vermiyoruz, bunu baştan bilmenizi isteriz.
Prezervatif her zaman.
Prezervatifsiz hiçbir şey yapmıyoruz ve bu ikimiz için de geçerli.
Ücret ikimiz için ayrı hesaplanır ve görüşmeden önce ödenir.
Adres son anda.
Adresi randevu saatine 25 dakika kala gönderiyoruz.
Fotoğraflarımız bize ait ve son 2 ayda çekildi.
Evimizde içki istemiyoruz.
On sekiz yaş altını kabul etmiyoruz.
Kayıt yok.
Gebze ile Pendik arası 22 dakika sürüyor ve bu yolu haftada üç kez yapıyoruz.
İkimiz de aynı saatlerde çalışmayı tercih ediyoruz ve birimizin yorgun olduğu günlerde randevu almıyoruz, çünkü yorgunken kimseyi doğru düzgün ağırlayamadığımızı yıllar içinde öğrendik.
Gebze tarafına gittiğimiz günlerde sabah erken çıkıyoruz ve akşam dönüşümüz geç oluyor, bu yüzden o günlerde daha az randevu alıyoruz ve kimseyi bekletmemeye özen gösteriyoruz.
Evimiz ikinci katta.
Misafirimizi kapıya kadar geçiririz.
Dört yıldır birlikte çalışıyor olmamızın sebebi baştan konuştuğumuz sınırlar ve bugüne kadar o çizgiden bir kez bile sapmadığımız için hiç sorun yaşamadık.