Kurtköy, Ataşehir ve Maltepe hattında çalışıyoruz ve randevularımızı bu üç ilçede alıyoruz; ikimiz de kendi kararımızla buradayız ve 2 bayan arkadaşız. Sebebi bu: Ben 20 yaşında, 165 boyunda ve 50 kilodayım.
Görüşmelerimi otel ve rezidanslarda yapıyorum. Eğer isterseniz arkadaşımla birlikte de gelebilirim.
Hep beraber çok güzel şeyler yapabiliriz. Bana whatsapp üzerinden yazabilirsiniz mesajlarınıza hemen geri dönüş yapacağım. Ayrıca mesajlarınızı bekliyorum, dolayısıyla ikimiz aynı evde oturuyoruz ve programlarımızı birbirimize göre ayarlıyoruz; birlikte geleceğimiz bir randevu istiyorsanız bunu en az 1 gün önceden konuşmamız gerekiyor. Tek kişilik randevu da veriyoruz.
Hangimizle görüşmek istediğinizi telefonda söylemeniz yeterli. Çünkü kurallarımız ikimiz için de aynı. Ve ayrı bir düzenimiz yok, yani korunma her buluşmamızda var ve bu maddede hiçbirimiz esneklik göstermiyoruz. Nelere açık olduğumuzu telefonda tek tek söylüyoruz ve bu liste ödenen rakama göre değişmiyor.
İkili randevuda ücret ayrıdır ve aramada net rakamla söylenir.
Hesabı görüşme sonunda, nakit görüyoruz. Adresi randevu kesinleşince gönderiyorum; bunu baştan söylüyorum. Kurtköy, Ataşehir ve Maltepe hattında görüşüyoruz; en uzak nokta 30 dakika.
Temizlik konusunda titizim; bunu baştan söylüyorum. Görüşme öncesi duşu önemsiyorum, sürpriz olmuyor. İkimiz de sigara kullanmıyoruz. Düzenimi kendim kurdum; kimi kabul edeceğime kendim karar veriyorum ve gerekçe göstermiyorum. Bu konuda net davranıyorum, bu benim tercihim.
Temizlik konusunda titizim; hazırlığı hiç atlamıyorum ve karşımdakinin de özenli olmasını istiyorum. Temiz olmayan bir ortamda kendimi rahat hissetmiyorum. Mekân konusunda esneğim; bunu baştan söylüyorum. Mekân konusunda esneğim. Ev.
Kendi dairemde buluşuyorum. Otel ve rezidansta randevu veriyorum, herkes için aynı. Mekânı birlikte belirliyoruz. Kendi evimde görüşüyorum; alışkanlık haline geldi. Mekân konusunda esneğim.
Ev. Kendi dairemde buluşuyorum. Otel davetlerini kabul ediyorum. Mekânı birlikte belirliyoruz. Telefonda her şeyi anlatıyorum ve bunu değiştirmedim.
Üç ilçe arasında gidip geldiğimiz için yol süresini hesaba katmamız gerekiyor. Kurtköy’e giderken trafik akşam saatlerinde uzuyor, bu yüzden randevuyu bir gün öncesinden almanız ikimiz için de rahat oluyor.
Ev dışında otel randevusu da alıyoruz. Otel tercih edenlerin resepsiyon kaydını kendilerinin yaptırması gerekiyor; biz bu konuda araya girmiyoruz.