Pendik Kaynarca Escort Bayan Alev

Kaynarca ve Pendik çevresinde otel ile rezidansta görüşüyorum, dolayısıyla selam, ben Kaynarca’da Pendik’te bölgesinden escort bayan Alev, ismimden de analyacağınız üzere ateşli bir bayanım. 28 yaşında, 165 boyunda.

Ve 65 kilo bir yapım var. Siz elit beylere memnuniyet garantisi veriyorum, yani görüşmelerimi genellikle kendi evimde duruma göre de otellerde yapmaktayım. Üstelik eğer benimle birlikte güzel zamanlar geçirmek isterseniz hemen şimdi arayabilirsiniz. Kaynarca ve Pendik çevresinde görüşüyorum.

Otel ve rezidansa geliyorum, adresi önceden bilmek istiyorum, ama memnuniyet garantisi verdiğimi yazdım. Bunun tek şartı acele edilmemesi ve ne istediğinizi söylemeniz. Randevu vaktini net veriyorum ve zamanında hazır oluyorum. Öte yandan korunma her buluşmada var ve bu maddede esneme payı bırakmadım. Ayrıca süreyi baştan soruyorum, çünkü akışı ona göre kuruyorum.

Alkolü aşırıya kaçırmış beylerle randevu yapmıyorum. Resimlerim güncel ve bana ait, filtre kullanmam. Ne beklediğinizi paylaşın, nerede durduğumu orada anlatayım. Telefonunuz saklanmıyor; aramızda geçenler aramızda kalıyor. Programımı önceden netleştiriyorum, böylece hem ben hem karşımdaki rahat ediyor.

Görüşme boyunca telefonla uğraşmıyorum; bu küçük ayrıntı çok şey değiştiriyor. Tanıdık beylerle geçen zaman başka türlü akıyor.
Giriş çıkışta dikkat çekmemek benim için önemli bir ayrıntı.

Konuşarak başlayan görüşmeler bende çok daha iyi geçiyor. İkramda bulunmayı severim, telaşsız bir giriş görüşmenin tamamını belirliyor.

Randevu öncesi hazırlanmaya vakit ayırdığım için son dakika aramalarında her zaman müsait olamıyorum. Uzun buluşmalarda arada bir şeyler içmeyi tercih ediyorum. Duş alabileceğimiz bir yer olsun istiyorum.

Görüşme sırasında telefonumu kapatıyorum; karşımdaki kişiyle ilgilenirken başka bir yere bakmayı doğru bulmuyorum. Aynı beyle ikinci kez görüşmek hoşuma gidiyor, tanıdık bir yüzle geçen zaman bambaşka akıyor. Programımı bir gün öncesinden kurmayı seviyorum, böylece kimseyi bekletmiyorum.

Editör: Vesim Tüzkan

Anadolu Yakası rehberi alanında 6 yıllık deneyime sahip Vesim Tüzkan, Kurtköy ilanlarına odaklanarak kullanıcı şikayetlerini ve içerik bildirimlerini değerlendiriyor ve VIP ilanların doğrulama ve kalite kontrolünü gerçekleştiriyor. Geri bildirimlere açık çalışır, ekip içi paylaşıma önem verir.

Yayın tarihi: · Son güncelleme: