Selamlar, Pendik ve Kartal Escort olarak size hizmet vermek benim her daim önceliğim olmaktadır. Birlikteliklerimde erkeklerimi memnun edebilmek adına sevdikleri her ne varsa yapmak için elimden gelenin en iyisini yaparım. Benimle olacakları zamanlarda kendine güvenen bu erkekler, benimle sert bir ilişki yaşayabileceklerse gelmelerini istiyorum. Gençliğimin bana vermiş olduğu yetkiyle beraber çok iyi bir şekilde enerjik olduğumdan sert ilişkiler daha çok fazla beni azdırmaktadır. Beraber olduğumuz zaman kalçama şaplak atmak, göğüslerimi tokatlamak, boğazıma yapışmanız beni fazlasıyla zevke getirir ve orgazma kadar ulaştırabilir. Beni zevke getirdiğiniz zaman sizlerde fazlasıyla zevke geleceğinizi aklınızdan çıkartmayın lütfen. Benimle olmanız demek her şeyi en iyi şekilde gerçekleştireceğimiz anlamına gelir.
Pendik ve Kartal’da Doyumsuz escort Bayan Derya – 0538 855 73 65
Kartal merkez’da görüşüyorum. Kendi dairemde ağırlıyorum ve Maltepe ve Pendik tarafındaki otel davetlerine de geliyorum; yol benim sorunum, sizden ayrıca bir ücret istemiyorum.
Sağlık konusunda tek bir kuralım var, o da korunma; bu maddede hiç ödün vermiyorum.
Ödemeyi görüşme sonunda elden alıyorum çünkü sonradan sorun çıkmasın. Kapora, havale ya da kart bilgisi isteyen numara bana ait değildir.
Randevu saatine sadığım ve karşımdakinden de aynısını bekliyorum; geç kalacaksanız kısa bir mesaj yeterli.
Bölgeyi bilmeyenler için tarif göndermek benim işim; kaybolan olmadı bugüne kadar.
Sigara kullanmıyorum ve kapalı alanda içilmesini istemiyorum; bunu baştan söylüyorum ki rahatsızlık olmasın.
Kapıda uzun beklememek için gelmeden birkaç dakika önce haber vermeniz yeterli.
Süreyi baştan konuşuyoruz ve o süreye sadık kalıyorum; uzatma isteği olursa yine önceden söylenmeli.
İlanımda yazan her şey doğrudur; yaşımı, ölçülerimi ve çalıştığım bölgeyi olduğu gibi yazıyorum çünkü kapıda hayal kırıklığı yaşanmasını istemiyorum.