Tuzla Escort
24 yaşındayım, Tuzla Escort Bayan olmam güzel bir kız olmamdan ötürü de güzeldir, bedenimse şahane. Gerçi sadece yüzümü gösterdim sizlere ama Tuzla’daki Otelde bir escort Bayan olduğum zaman zaten bedenimi en ince detayına kadar anlayacaksınız, değil mi? Sizlerle içerek, sevişerek zaman geçiririm. Başlarken tanışmamız evet otellerde olmak isterim ben özellikle ama zamanla sizlere de gelebilirim.
Bence Tuzla’da Bakımlı escort Bayan olmam demek sadece beden temizliği olmamalı, anal yapan Tuzla Escort Bayan olduğum zaman mesela hazırlanmam, vs. de olmalıdır ki evet… ben bu şekilde sizinle zaman geçiririm, bu nedenle benimle sevişmek diğer kadınlara nazaran daha özeldir, +sohbetimle de ben sizi büyülerim resmen.
Tuzla’da otel randevusu alıyorum. Kondom şartımdan vazgeçmiyorum. Otel randevularında ev düzenimi ayrı tutabildiğim için kendimi çok daha rahat hissediyorum ve bu ayrımı yıllardır koruduğum için işimle özel hayatım karışmadı.
Adresi randevudan sonra yolluyorum. Saat konusunda titiz davranıyorum.
Ödeme çıkarken elden alınıyor.
İlandaki kareler yakın tarihli. Tek kişilik randevu düzenim değişmiyor. Konuşmadan geçen zaman bana boş geliyor.
Müsaitliğimi kendim belirliyorum. Kitap okumayı severim, boş vaktimi böyle geçiriyorum. Telefonda konu randevudur, başka şey konuşmam. Bakımıma özen göstermeyi alışkanlık edindim.
İnci olarak sıcak içeceği hazır tuttuğumu biliyorum ve bunu değiştirmeyi düşünmüyorum. Tuzla’de bu alışkanlık iyice pekişti. Her şey belli olduğu için kimse zorlanmıyor. Randevu saatine yakın başka iş almıyorum çünkü telaş buluşmanın tadını kaçırıyor.
İnci olarak Tuzla çevresindeki bu düzenimi yıllardır aynı şekilde sürdürüyorum. Kendi düzenimi kurdum. İnci olarak Tuzla’de bu düzeni sürdürüyorum.