23 yaşında olmama rağmen 1,60 boyunda olmam ve oldukça narin bir fiziğim olması sebebiyle bana Çıtır Pendik escort diyorlar. Benim de hoşuma gitmiyor değil görenler 18 lik gibisin diyorlar bana. Pendik Escort olarak 2 yıldır sizin hizmetinizde olsam da beni hala tanımayan varsa hemen arasın da tanışalım.
Pendik’te Çıtır escort
Görüşmelerimi kendime ait evimde ya da sizin seçeceğiniz seçkin otellerde yapıyorum. Uzakdoğu da 2 yıl yaşadım, bu dönemlerden bana kalan en büyük hediye ise masaj yapmayı öğrenmem oldu. çıtır Pendik escort ile birlikte zaman geçirmeyi düşünmeniz için bir artı sebep de bu olsa gerek sanırım. Sizinle usta bir masöz gibi ilgilenebilirim. Eğer gelemeden önce bana telefonda rahatsızlığınızdan bahsederseniz özellikle otel görüşmelerinde ben de ona göre önceden hazırlığımı yapıp gerekli ekipman ve malzemeler ile gelip sorunlarınızı gidermede yardımcı olabilirim
Eğer evimde sizi ağırlamamı tercih ederseniz zaten Pendik Escort bayanların yaptığı standart masajdan bahsetmediğimi anlayacaksınız. Evimde size özel masaj yatağında isterseniz sorunlarınızı isterseniz de günün yorgunluğunu atmak için bir masaj terapisi uygulayabilirim. Ondan sonra da Pendik’teki çıtır bir escort ile bir duşa girip sizi bedenen rahatlamanın zirvesine ulaştırabilirim.
Oral seks konusunda da en az masaj kadar kendime güveniyorum, kama sutra ve tantrik seks tekniklerine oldukça hakimim. Tantrik seks ile sizleri boşaltmadan önce iyice tahrik ederim ve inanılmaz kama sutra pozisyonları sayesinde orgazmın daha uzun ve daha etkili olmasını sağlayabilirim.
Minyon yapım sayesinde yatakta sanki civa gibi hareketli ve etkiliyimdir. Ele avuca sığmayan bir Pendik’te çıtır escort bayan sayesinde hiçbir şeye değişilmeyecek harika bir seks macerası yaşayacaksınız.
Sizden beklentim kondom kullanmanız ve bana asla anal seks konusunda ısrarcı olmamanız. Zaten benim size uygulayacağım masaj teknikleri ile inanılmaz tahrik olacaksınız, ardından gelecek tantric seksin yoğunluğu ve kama sutranın doyuma ulaştırması aklınızı başıdnızdan alıp uçuracak. Gereksiz talepler ve istekler ile konsantrasyonumuzu bozmaya gerek yok.
Genç bedenimin arzularını erken yaşta çıktığım yolculuklarda dizginlemeyi değil coşturmayı öğrenmeyi seçtim. Şimdi bu coşkumu seninle paylaşmaya hazırım, sen de benimle bu hazzı yaşamaya hazır mısın?
Görüşme koşullarım
Pendik merkezde kendi dairemde görüşüyorum; Kurtköy ve Tuzla hattındaki otel davetlerine de geliyorum. Ev sakin bir sokakta, giriş çıkış rahat.
Şartlarım
Korunma her görüşmemde istisnasız var ve bu benim değişmeyen tek kuralım; telefonda bu konu açılırsa randevuyu hiç almıyorum, cevabım ne ücrete ne de tanışıklığa göre değişiyor.
Fiyat tektir, aramada belirtilir ve kapıda değişmez ve ek talep olmuyor. Ödemeyi görüşmenin sonunda elden alıyorum, önden bir şey almıyorum. Kapora, havale ya da kart bilgisi isteyen bir hesaba rastlarsanız benim değildir.
Görüşme öncesinde duş alınmasını rica ediyorum ve ben de aynısını yapıyorum; banyo her buluşmada emrinizde.
Fotoğraflarım güncel ve bana ait; yaşımı da olduğu gibi yazıyorum.