Maltepe Ön Sevişmeli Escort Demet
Ön sevişme yapıyorum ismim Demet 22 yaşındayım İstanbul Maltepe Escort hizmeti veriyorum bütün erkekleri kabul edebilirim sadece oturmasını kalkmasını ve konuşmasını bilen insanlar ile sağlıklı görüşme sağlayabilirim. Maltepe bölgesinde kendi evimde hizmet veriyorum benimle çok iyi vakit geçirebilirsiniz tek yapmanız gereken telefon yada mail adresinizi bırakmak olacaktır Kondom kullanımı benim görüşmelerimde zorunlu; sağlık açısından ikimiz için de doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum ve bu konuda esneklik göstermiyorum. Görüşmelerimi kendi evimde ya da otellerde gerçekleştiriyorum, sadece gecelik olarak sizin evinizde misafir kalabilirim. Benimle bulutların üzerinde ufak bir kaçamak yaşamak isteyen tüm bayların telefonlarını bekliyor olacağım.
Telefon numaram: 05** *** ** **
Ön sevişmeyi atlamak istemiyorum çünkü bu kısmı geçilen bir randevu bana hiç iyi gelmiyor; ilk on dakika tanışmayla geçiyor ve bunu kimse için kısaltmıyorum. Maltepe’de çalışıyorum ve kendi evimde ağırlıyorum; sahil yolu ve Marmaray yakın. Oturmasını kalkmasını bilen biriyle görüşmek istediğimi ilanımda yazmışım; bunu biraz açayım — kaba bir üslupla karşılaştığımda randevu vermiyorum ve bunun için kimseye açıklama yapmıyorum. Kondom her randevuda var, baştan belirtiyorum. Bunu aramada baştan belirtiyorum çünkü sonradan sürpriz istemiyorum. Bu maddede kimseye ayrıcalık yok, tanıdık olsun olmasın fark etmez. Hangi başlıklarda varım, aramada tek tek anlatıyorum ve tutar listeyi değiştirmez. Karşımdakinden de aynı açıklığı bekliyorum. Rakam bir tanedir; konuşurken duyarsınız ve kapıda değişmez. Sonradan oynanmıyor.
Parayı bitişte nakit alıyorum ve herkes için aynı işliyor. Adresi randevu onaylandıktan sonra gönderiyorum ve bu konuda istisna yapmıyorum. Randevu vaktini tek rakamla veriyorum, o dakikada hazır bekliyorum; gecikirseniz haber verin yeter. Banyo her görüşmede hazır, havlunuz size özel ve yatak takımı her seferinde değişiyor. Sigaraya hiç başlamadım ve içkili aramaları kabul etmiyorum.
Maltepe’de kendi evimde ağırlıyorum ve dışarı davetlerine nadiren gidiyorum; gidersem de adresi randevudan önce bilmem gerekiyor. Gizliliğe önem veriyorum; kayıt alınmasına razı olmuyorum ve randevu bilgilerini kimseyle konuşmuyorum. Yirmi iki yaşındayım ve bu işte çok eski değilim; abartmıyorum. Ama kurallarımı ilk günden koydum ve hiçbirini esnetmedim. Bence asıl mesele de bu — tecrübe zamanla geliyor, sözünde durmak ise ilk günden itibaren seçilebilen bir şey. İki buluşmadan fazlasını almıyorum; aralarındaki bir saati hiç bozmuyorum. Maltepe’de ön sevişmeye vakit ayırıyorum ve bu yüzden 1 saatin altında görüşme yapmıyorum. Buluşmalarım tek kişilik ve bu madde hiçbir koşulda değişmiyor. Maltepe’de ön sevişmeye vakit ayırdığım için 1 saatin altında görüşme yapmıyorum.
Maltepe’de sahil yolu ve Marmaray yakın; araçla gelenler ara sokaklarda park sorunu yaşamıyor ve bölgeyi bilmeyenlere tarifi randevu saatinden önce gönderiyorum. Bugüne kadar kaybolan olmadı ve akşam saatlerinde sahil yolu yoğunlaştığı için erken çıkmanızı öneriyorum. Ön sevişmeyi ilanımın başlığına koymamın sebebi, bu kısmın atlanmasından şikâyet eden çok kişi olması. Acele edilen bir randevuda o bölüm ilk feda edilen şey oluyor ve sonrasında iki taraf da eksik hissediyor. Ben bu bölümü kimsenin hatırına kısa tutmuyorum ve süreyi de buna göre planlıyoruz.
-
7.250+Aktif İlan
-
20Editör
-
16Hizmet Bölgesi
-
10 YılYayın Hayatı
Editör Ekibimiz
Sitedeki ilanları doğrulayan, içerikleri güncel tutan ve okuyucularımıza güvenilir bilgi sunan editör ekibimizle tanışın.
Sıkça Sorulan Sorular
Site kullanımı, iletişim ve güvenlik hakkında en sık aldığımız sorular.
